Η Gallery

Η Gallery 14 – Χρυσόγλου ιδρύθηκε το 1984 και έως σήμερα επιδεικνύει μία δυναμική παρουσία στο χώρο της τέχνης. Συνεργάζεται με τους σημαντικότερους Έλληνες ζωγράφους και υποστηρίζει τους νέους καλλιτέχνες του χώρου. Παρακολουθεί ενεργά τα δρώμενα του ελληνικού τεχνοχώρου και παρίσταται σε εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Η συνεχώς ανανεούμενη συλλογή των έργων της περιλαμβάνει όλες τις τάσεις ζωγραφικής, σε αυθεντικούς πίνακες Ελλήνων και ξένων ζωγράφων, αυθεντικές παλαιές γκραβούρες, χειροποίητες και ξυλόγλυπτες εικόνες βυζαντινής τέχνης, καθρέπτες αντικέ και μεταξοτυπίες με πρωτότυπες υπογραφές όλων των γνωστών ζωγράφων.
Στην έκθεσή μας, στο κέντρο της Χαλκίδας, θα βρείτε πρωτότυπα και μοναδικά έργα ζωγραφικής, υψηλής αισθητικής για κάθε στυλ.

Δειγματισμός στο Χώρο σας

Η Gallery 14 – Χρυσόγλου παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα δειγματισμού των έργων ζωγραφικής στο χώρο τους, για την καλύτερη δυνατή επιλογή, καθώς και διακοσμητική μελέτη για την άψογη τοποθέτησή τους.

Κατασκευή Χειροποίητων Κορνιζών

Επωφεληθείτε από την πολυετή εμπειρία μας ως κατασκευαστές χειροποίητων κορνιζών και επιλέξτε εσείς την ξεχωριστή πλαισίωση του έργου σας, μέσα από την υπέροχη ποικιλία μας, βάσει της προσωπικής σας αισθητικής και του ύφους του χώρου σας. Ακόμα, επιλέξτε την κορνίζα που σας αρέσει και κατασκευάστε έναν μοναδικό καθρέπτη στις διαστάσεις και το ύφος που σας αρέσει.

Λίστα Γάμου

Ανοίξτε μία Λίστα Γάμου στη Gallery 14 – Χρυσόγλου και αποκτήστε ονειρεμένα αυθεντικά έργα τέχνης για το νέο σας σπίτι.

Δωροεπιταγές – Επαγγελματικά Δώρα

Σε οποιαδήποτε περίσταση, δωρίστε Τέχνη και εντυπωσιάστε με τις επιλογές σας μέσα από την μοναδική συλλογή πρωτότυπων έργων ζωγραφικής, μεταξοτυπιών, αυθεντικών γκραβουρών και χειροποίητων εικόνων βυζαντινής τέχνης.

Πιστοποιητικά Γνησιότητας Έργων Ζωγραφικής

Η Gallery 14 – Χρυσόγλου πιστοποιεί την γνησιότητα των έργων της συνοδεύοντάς τα με Πιστοποιητικά Γνησιότητας και Βιογραφικά των καλλιτεχνών.

Τοποθέτηση Επιλεγμένων Έργων στο Χώρο σας

Εσείς επιλέγετε με άνεση τις δημιουργίες που θα ομορφύνουν το χώρο σας και εμείς αναλαμβάνουμε τη μεταφορά και τη τοποθέτησή τους.

Η υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν μόνο για τις μεταφορές και τοποθετήσεις εντός των ορίων του Δήμου Χαλκιδέων.